Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! Стартував всеукраїнський рейтинг ВГО АППУ «Сумлінні платники податків – 2019»

опубліковано 14 серпня 2020 о 13:11

14 липня 2020 року розпочато прийом заявок від підприємств на участь в Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019».

Конкурс традиційно проводитиметься у два тури:

І тур Рейтингу на обласному (регіональному) рівні.

ІІ тур Рейтингу на всеукраїнському рівні у термін: з 14 серпня по 14 вересня включно – визначення переможців І-го туру Рейтингу та подання номінантів на ІІ-й тур до Генеральної дирекції ВГО АППУ.

Як і раніше, в рейтингу мають право брати участь підприємства трьох категорій – великі, середні, малі. Проте, оскільки кількість номінацій скорочено, перемогу здобудуть лише найкращі платники податків  – всього 36 підприємств з усієї України.

З питань реєстрації Заявки на участь у Рейтингу на обласному (регіональному)  рівні просимо звертатися до Територіальних відділень Асоціації платників податків України в областях та місті Києві, за місцем реєстрації підприємства. Контакти всіх Територіальних відділень Асоціації розміщенні на її Офіційному сайті за посиланням: https://appu.org.ua/join/#map.

За бажанням номінанта Заявки на участь у Рейтингу на Всеукраїнському рівні можна надіслати на e-mail: Po4ta.mister@ukr.net.

Оригінали документів на участь в Рейтингу є обов’язковими!

Просимо направляти їх на адресу:

м. Київ, вул. Народного ополчення, 26-а, офіс 213

Контактна особа: директор виконавчої дирекції Олег Чечель

ТВ ВГО «Асоціації платників податків України» у Київській області

або 

Відділення Нової пошти № 237, м. Київ,

Андрій Горячкін  моб. 067-252-28-73.

Більш детальна інформація про Рейтинг та перелік документів, які необхідно подати для участі в ньому, розміщенні на Офіційному сайті Асоціації за посиланням: https://appu.org.ua/rating/.