Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати роботи управління з питань запобігання та виявлення корупції впродовж січня - березня 2024 року

, опубліковано 26 березня 2024 о 15:53

Упродовж звітного періоду співробітниками управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Київській області (далі – ГУ ДПС) для працівників податкової служби Київщини організовано та проведено 12 організаційно-роз’яснювальних заходів. Також проведено 116 заходів з надання методичної та консультаційної допомоги окремим працівникам і структурним підрозділам ГУ ДПС, у тому числі в заповненні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Від працівників ГУ ДПС отримано та розглянуто 28 повідомлень про можливу наявність в їх службовій діяльності конфлікту інтересів, за результатами розгляду яких вжито відповідних заходів врегулювання.

Співробітниками управління з питань запобігання та виявлення корупції  забезпечено розгляд 12 звернень, повідомлень громадян, юридичних та фізичних осіб платників податків щодо можливих порушень працівниками ГУ ДПС вимог чинного законодавства, у тому числі антикорупційного. Проведено (взято участь у проведенні) 28 перевірочних заходів. 

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast