Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Васильківській ДПІ податківці продовжують роз’яснювальну роботу для спрощення подання декларації про майновий стан і доходи

, опубліковано 19 квітня 2024 о 16:00

Чергову зустріч з платниками податків начальник Васильківської ДПІ Олена Стасюк провела на ярмарку, що розташований на центральній площі м. Васильків.

Під час зустрічі податківець інформувала громадян щодо випадків, за яких платники зобов’язані самостійно обчислити суму податку (збору), що підлягає сплаті до бюджету за результатами звітного року та  подати  до податкового органу податкову декларацію про майновий стан і доходи, про право  платників податку на отримання податкової знижки, рекомендувала скористатись електронними сервісами для подання декларації до податкових органів.

Громадянам роз’яснили порядок  використання електронного сервісу «Податкова декларація про майновий стан і доходи»,  який  дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у т. ч. для використання права на податкову знижку. Використання електронного сервісу скорочує час і витрати при поданні податкової декларації, мінімізує помилки при її заповненні, надає можливість подання копій первинних документів до податкової декларації в онлайн-режимі.

Також Олена Стасюк ознайомила платників податків  з мобільним застосунком «Моя податкова», з його функціоналом та порядком встановлення на власні гаджети.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast