Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів у 2024 році: ключові моменти зустрічі у Ставищенській ДПІ

, опубліковано 22 квітня 2024 о 11:54

Нещодавно в Ставищенській ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбулася зустріч, присвячена актуальним питанням декларування доходів у 2024 році. Фахівці податкової служби відповідали на запитання платників податків та розглянули низку ключових моментів, пов'язаних із декларуванням доходів, отриманих протягом 2023 року.

Начальниця Ставищенської ДПІ Наталія Харченко також наголосила на важливості користування електронними сервісами ДПС України та мобільним застосунком "Моя податкова".

Одним із ключових питань, які були розглянуті, були терміни подання декларацій. Згідно з ними, до 1 травня 2024 року декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік мають подати громадяни, які отримали доходи, з яких не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Також було наголошено, що до 31 грудня 2024 року можуть подати декларацію громадяни, які бажають скористатися своїм правом на податкову знижку.

Наприкінці зустрічі було надано важливу інформацію про терміни сплати задекларованих сум. Зокрема, податок на доходи фізичних осіб, задекларований за 2023 рік, необхідно сплатити до 1 серпня 2024 року.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast