Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Платники Київщини спрямували до Держбюджету на 14% більше аніж торік», - Олександр Загорський

, опубліковано 02 грудня 2020 о 13:32

За період січень-листопад поточного року платники Київщини спрямували до Державного бюджету на 14% більше, аніж у відповідному періоді минулого року. Про це повідомив в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Олександр Загорський. Зокрема, за наданою інформацією, за 11 місяців 2020 року сплачено майже 14 мільярдів гривень податкових зборів і платежів, що на 1,7 млрд грн перевищує надходження минулого року.  

Найбільші суми забезпечили платники Києво-Святошинського району – 2,7 млрд грн, Бориспільського та Броварського – 2,2 млрд грн та 1,9 млрд грн відповідно.

У розрізі основних платежів питому вагу в структурі бюджету має податок на додану вартість. Так, з початку року платники області спрямували до державної скарбниці 6,9 млрд грн, збільшивши приріст надходжень на 22% або 1,2 млрд грн.  

Зі своїх доходів мешканці пристоличного регіону сплатили 3,1 млрд грн. Цей показник на 9% або 257,4 млн грн перевищує минулорічний за відповідний період.

Підприємства та організації Київщини сплатили 2,7 млрд грн податку на прибуток. При цьому динаміка приросту до відповідного періоду 2019 року у приведених умовах складає 7%, що у грошовому вираженні дорівнює 190 мільйонів гривень додаткових коштів.

На обороноздатність країни мешканці Київщини направили 875 мільйонів гривень. Ця сума на 8% або 70 мільйонів гривень більша за надходження аналогічного періоду минулого року.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням  www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 
https://t.me/infoTAXbot

Підписатись на телеграм-канал ДПСhttps://t.me/tax_gov_ua