Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 2020 рік підприємства Київської області сплатили 3,3 млрд грн податку на прибуток, - Олена Виноградова

, опубліковано 13 січня 2021 о 11:47

За 2020 рік підприємства Київської області сплатили до бюджету 3,3 млрд грн податку на прибуток. Як повідомила начальник податкової служби регіону Олена Виноградова, сума надходжень до скарбниці зросла на 5% або майже 165 млн грн додаткових коштів порівняно з показником 2019 року.

Найбільші суми сплатили суб’єкти господарювання, що ведуть свою діяльність у Києво-Святошинському районі – 383 млн грн, Броварському та Бориспільському 343,4 та 326,4 млн грн відповідно.

Платникам податку на прибуток підприємств необхідно подавати Податкову декларацію з податку на прибуток підприємств за оновленою формою, починаючи зі звітного (податкового) періоду - І квартал 2021 року.

Нагадаємо, з 1 січня 2021 року запроваджено нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів, а також єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Нові рахунки доступні за посиланням https://kyivobl.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/

ВАЖЛИВО!

Кошти, сплачені на старі рахунки не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам як нез’ясовані надходження.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням  www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 
https://t.me/infoTAXbot

Підписатись на телеграм-канал ДПСhttps://t.me/tax_gov_ua