Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи Фастівської ДПІ за основними напрямками у червні 2024 року

опубліковано 08 липня 2024 о 11:55

Фастівська ДПІ Головного управління ДПС у Київській області надає інформацію про результати роботи у сфері надання адміністративних та інших послуг за червень 2024 року для розміщення на субсайті Головного управління ДПС у Київській області.

Фахівцями центру обслуговування платників Фастівської ДПІ за червень 2024 року надано 590 адміністративних послуг. Зокрема, видано 283 карток платника податків, 53 відомість з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків та внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) 1 відмітка про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта, зареєстровано 13 реєстраторів розрахункових операцій, 38 програмних реєстраторів розрахункових операцій, 45 реєстраційних книг обліку розрахункових операцій та 8 розрахункових книжок, зареєстровано 57 платників єдиного податку та видано 80 витягів з реєстру платників єдиного податку, видано 6 довідок про підтвердження статусу податкового резидента України.

Окрім надання адміністративних послуг, працівники ЦОП приймають податкову та іншу звітність, надають консультації в межах компетенції та інформаційні послуги.

Інформацію з питань режиму роботи Фастівської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04565) 6-14-37 та на субсайті територіального органу ДПС в Київській області офіційного вебпорталу ДПС за посиланням https://kyivobl.tax.gov.ua

Також платники податків мають змогу скористатися сервісом ДПС «Електронний кабінет», який дозволяє в режимі реального часу подавати звітність, отримувати послуги в електронній формі та актуальні відомості з реєстрів. Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua

Фастівська ДПІ