Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 2019 рік місцеві скарбниці території обслуговування Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області отримали понад 2,2 млрд. гривень

опубліковано 16 січня 2020 о 13:20

Ріст надходжень до місцевого бюджету у порівнянні з 2018 роком склав 14,7% або 287,9 млн. гривень, про це повідомив начальник Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Павло Козирєв.

Нагадаємо, що основними джерелами наповнення місцевих бюджетівє податок на доходи фізичних осіб, сплата єдиного податку юридичними та фізичними особами, плата за землю та податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

За підсумками року найбільшу питому вагу надходжень до місцевих бюджетів, а це 69,2%, має податок з доходів фізичних осіб. Станом на 01.01.2020 року платники податків регіону спрямували до територіальних бюджетів 1,5 млрд. гривень ПДФО. Порівняно з минулорічним показником, надходження зросли на 254,5 млн. гривень.

Також, наростили сплату і суб'єкти підприємництва, які перебувають на спрощеній системі оподаткування. Зокрема, ними сплачено 392,8 мільйона гривень єдиного податку, що більше за січень - грудень 2018 року на 54,4 млн. гривень.

Крім того, місцеві громади за 2019 рік отримали 202,3 млн.гривень земельного податку та орендної плати за землю (+ 31 млн. грн.) та 54,4 млн. гривень податку з нерухомого майна (+21,3 млн.грн.).

Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області звертає увагу платників, що на сьогодні введені в дію нові рахунки для зарахування податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету, рахунки у системі електронного адміністрування ПДВ, реалізації пального і спирту етилового, рахунки для зарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Оновлені реквізити бюджетних рахунків за стандартом IBAN розміщені на сайті ГУ ДПС у Київській області (https://kyivobl.tax.gov.ua).

Білоцерківське управління