Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Деклараційна кампанія 2020

опубліковано 11 лютого 2020 о 08:41

Обухівське управління Головного управління ДПС у Київській області нагадує, що з 1 січня 2020 року стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2019 року.

Декларування доходів – це  конституційний обов’язок громадян та свідчення  патріотичного ставлення до країни, в якій проживають вони та зростають їх діти, вболівання за покращення соціального стану населених пунктів, мешканцями яких вони являються, адже податок на доходи фізичних осіб є одним з бюджетоутворюючих податків місцевого бюджету.

За рахунок коштів місцевих бюджетів покращується інфраструктура наших міст та сіл, вирішуються питання соціально-економічного розвитку.

Кошти військового збору спрямовуються на покращення обороноздатності країни, розвиток та технічне переоснащення Збройних Сил України.

Станом на 10.02.2020 року задекларовано доходів в сумі 10880,5 тис. гривень. Про це у деклараціях про отримані доходи протягом 2019 року повідомив41 мешканецьтериторії обслуговування Обухівського управління ГУ ДПС у Київській області.

З них правом на податкову знижку скористався 1 декларант. Решта 40 декларантів – це ті громадяни, хто мали подати декларацію про отримані в 2019 році доходи в обов’язковому порядку.

В цілому, за даними проведених розрахунків, до сплати ними задекларовано346,8 тис.грн податку на доходи фізичних осіб та ще 163,2 тис.грн військового збору.

Також, 16 наших земляків задекларували доходи у вигляді спадщини, 4 - доходи від здавання в найм нерухомого майна, 20 - інші доходи. Водночас нагадуємо, кампанія декларування доходів, отриманих громадянами протягом 2019 року, триває. Граничний термін подання декларації про майновий стан і доходи – 30квітня 2020 року.

Обухівське управління