Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг

, опубліковано 18 березня 2020 о 10:01

Центром обслуговування платників Вишгородської ДПІ у лютому поточного року видано близько 200 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

 Довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України, отримали 88 платників.

Реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок в електронній формі здійснило 82 суб’єкта підприємницької діяльності.  

Стати платником єдиного податку виявили бажання 117 суб’єктів господарської діяльності, 91 платник  отримали витяги з реєстру платників єдиного податку, також було здійснено  реєстрацію 87  книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат, які ведуть платники  податку.

З Державного реєстру фізичних осіб-платників податків надано 181 довідку  про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Крім того, співробітники ЦОПу  Вишгородської ДПІ Вишгородського управління ГУ ДПС у Київській області надають усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства.