Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 5 місяців 2020 року у Центрі обслуговування платників Ірпінського управління ГУ ДПС у Київській області надано понад 8 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 16 червня 2020 о 12:49

У Центрі обслуговування платників Ірпінського управління ГУ ДПС у Київській області  для громадян Ірпінського регіону надають повний спектр адміністративних ,консультаційних,інформаційних послуг та приймання звітності.

За 5 місяців 2020 року  послугами Центру обслуговуванняґ платників скористалися майже 9  тисяч громадян.

Найпопулярнійшою є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Так, упродовж січня-травня 2020 року в Центрі обслуговування платників реєстраційний номер облікової картки платника податків отримали  2040  громадян.

Найбільше послуг було надано  з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 1139.  

Також за цей період зареєстровано та видано 532 книги обліку розрахункових операцій, 1042 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, 42  довідки про доходи, а також  1060  витягів з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 242 реєстраторів розрахункових операцій, тощо.

Для оцінки підвищення якості обслуговування платників, а також доцільності впровадження нових електронних сервісів, щоквартально проводяться анонімні опитування відвідувачів. Більшість громадян задоволена діяльністю роботи Центру обслуговування платників Ірпінського управління ГУ ДПС у Київській області.

В Центрі розміщені інформаційні та тематичні стенди із зразками заповнення заяв, податкової звітності, актуальною інформацією про зміни в оподаткуванні. Для зручності відвідувачів обладнано місця для очікування, забезпечено доступ до мережі Інтернет, є безпровідна система Wi-Fi.

Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються у Центрі обслуговування платників, можна переглянути на інформаційних стендах та на  офіційному суб-сайті ГУ ДПС у Київській області

Нагадуємо, що Центр обслуговування платників Ірпінського управління ГУ ДПС у Київській  області знаходиться за адресою м. Ірпінь, вул. Шевченка, 2 «а». Звертайтеся у робочі дні з 9.00 до 18.00 год. (у п’ятницю з 9.00 до 16.45 год.), перерва з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв..Телефон для довідок (045-97)-67-5-44

Ірпінське управління