Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями центрів обслуговування платників Броварського управління ГУ ДПС у Київській області протягом січня-серпня поточного року надано відвідувачам понад 12 тисяч безоплатних адміністративних послуг

опубліковано 10 вересня 2020 о 09:14

Так,  за серпень ц.р. платникам надано 1341 адміністративну послугу, зокрема, видано 510 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, надано 128 витягів з реєстру платників єдиного податку, проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 112 суб’єктів  господарювання.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПів в серпні ц.р. зареєстрували   103 книги обліку розрахункових операцій  та 73 реєстратори розрахункових операцій.

Протягом минулого місяця надано запитувачам 153 довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на податкові органи.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію  з питань режиму роботи ЦОПів Броварського управління та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04594)7-20-90.

Звертаємо увагу платників податків, що при відвідуванні  Центрів обслуговування платників Броварського управління розташованих в м. Бровари та м. Славутич  необхідно дотримуватись правил рекомендованих МОЗ та надавати перевагу  отриманню послуг  в  онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу  «Електронний кабінет».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

 Броварське управління ГУ ДПС у Київській області