Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями центру обслуговування платників Броварської ДПІ протягом минулого місяця надано відвідувачам понад 1,5 тисячі безоплатних адміністративних послуг

опубліковано 08 жовтня 2020 о 10:07

Так, за вересень ц.р. платникам видано 580 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, за відповідними запитами 91 громадянину видані  відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Протягом минулого місяця, проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 276 суб’єктів  господарювання,  надано 155 витягів з реєстру платників єдиного податку, проведено  реєстрацію 101 книги обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПу в вересні  ц.р. зареєстрували   234 реєстратори розрахункових операцій та 88 книг обліку розрахункових операцій.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію з питань режиму роботи ЦОПу Броварської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04594)7-20-90.

Звертаємо увагу платників податків, що при відвідуванні  Центру обслуговування платників необхідно дотримуватись правил рекомендованих МОЗ та надавати перевагу отриманню послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

 

Броварська ДПІ