Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Центром обслуговування платників Вишгородської ДПІ у вересні 2020 року

опубліковано 08 жовтня 2020 о 10:27

У зазначеному періоді видано 278 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України, отримали 38 платників.

Реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок в електронній формі здійснило 88 суб’єктів підприємницької діяльності.

Стати платником єдиного податку виявили бажання 136 суб’єкта підприємницької діяльності, 75 платників  отримали витяг з реєстру платників єдиного податку, також було здійснено  реєстрацію 68  книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб-платників податків надано 256 довідок про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Крім того, співробітники ЦОПу  Вишгородської ДПІ ГУ ДПС у Київській області надають в телефонному режимі консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства (04596)5-42-67.

Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua.

 

 Вишгородська ДПІ