Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями центру обслуговування платників Броварської ДПІ протягом минулого місяця надано відвідувачам понад 1,1 тисячу безоплатних адміністративних послуг

опубліковано 02 грудня 2020 о 15:45

Так,  за листопад ц.р. платникам видано 434 картки платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, за відповідними запитами 55 громадянам видані  відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Протягом минулого місяця, проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 221 суб’єкта  господарювання,  надано 140 витягів з реєстру платників єдиного податку, проведено  реєстрацію 111 книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПу в листопаді  ц.р. зареєстрували   76 реєстраторів розрахункових операцій та 125 книг обліку розрахункових операцій.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у Київській області можна переглянути за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію  з питань режиму роботи ЦОПу Броварської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном              (04594)7-20-90.

Звертаємо увагу платників податків, що відповідно до наказу Головного управління ДПС у Київській області від 27.10.2020 № 1635 щодо призупинення роботи ЦОПів ГУ ДПС у Київській області у разі підтвердженого випадку захворювання працівників на COVID- 19, з 27 листопада 2020 послуги в Центрі обслуговування платників  Броварської ДПІ надаються  виключно в онлайн-режимі використовуючи можливості сервісу  «Електронний кабінет».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Видача картки платника податків або внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків здійснюється за попереднім записом за номером телефону (04594) 4-12-01.

У разі зміни епідемічних показників, робота ЦОПу  буде поновлена.

 Броварська ДПІ  ГУ ДПС у Київській області