Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кампанія декларування 2021- розпочата

опубліковано 12 січня 2021 о 13:32

Броварським відділом податків і зборів з фізичних осіб підбиті підсумки деклараційної кампанії 2020.

Так, протягом минулого року, громадянами території обслуговування подано 1990 декларацій, загальна сума задекларованого доходу склала 645,9 млн. грн.  При цьому, сума податку на доходи фізичних осіб, самостійно визначена громадянами до сплати склала 16,3 млн. грн.,  крім того, задекларовано до сплати 2,6 млн. грн. військового збору.

Зокрема, 43 громадянина задекларували дохід понад 1 млн. грн. на загальну суму 207,2 млн. грн. Сума податку на доходи по громадянах, які задекларували дохід понад 1млн.грн.,  склала  9,2 млн. грн.,  військового збору в сумі 1,6 млн. грн.

Разом з цим, протягом 2020 року 1152 громадянина  скористалися правом на податкову знижку  та  задекларували суму податку на доходи з фізичних осіб що підлягає поверненню з бюджету в розмірі 3,4 млн. грн.

Відповідно до норм Податкового кодексу України з 1 січня 2021 року розпочалась кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2020 року.

Звертаємо увагу громадян  території обслуговування Броварського відділу податків і зборів з фізичних осіб що в рамках проведення деклараційної кампанії - 2021, подати декларацію про майновий стан та доходи за 2020 рік можливо:

- особисто або уповноваженою на це особою до Центрів обслуговування платників ДПІ;

- надіслати поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення;

-  скористатись сервісом  «Електронний кабінет».

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Броварський сектор організації роботи