Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сума податкового боргу по Київській області протягом вересня 2019 зменшилася на 14,7 млн.грн.

, опубліковано 09 жовтня 2019 о 16:53

Завдяки ефективно вжитим заходам та налагодженій взаємодії підрозділів погашення боргу з іншими структурними підрозділами ГУ ДПС у Київській області, загальна сума податкового боргу по Київській області протягом вересня 2019 року зменшилася на 14,7 млн.грн. і станом на 01 жовтня 2019 року вона становить 5816,3 млн.грн.

У результаті тісної співпраці та взаємодії ГУ ДПС у Київській області, ГУ Пенсійного фонду України у Київській області та Головного територіального управління юстиції у Київській області та спільно вжитих заходів заборгованість з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування зменшилась у вересні поточного року на 4,8 млн.грн. і станом на 01 жовтня 2019 року складає 583,7млн.гривень.

ГУ ДПС у Київській області нагадує, що законодавством України передбачено відповідальність платників за несвоєчасну сплату податків, зборів, внесків до бюджетів та позабюджетних фондів, а відповідно до п.87.2 ст.87 Податкового кодексу України джерелами погашення податкового боргу платника податків є будь-яке майно такого платника податків з урахуванням обмежень, визначених ПКУ, а також іншими законодавчими актами.