Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У фокусі: питання сплати єдиного внеску обговорювали під час наради з ГУ Пенсійного фонду у Київській області

, опубліковано 04 грудня 2019 о 13:42

З метою забезпечення наповнення бюджету Пенсійного фонду України у 2019 році, сьогодні, 04.12.2019, проведена спільна робоча нарада Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області та Головного управління Державної податкової служби у Київській області. У нараді взяли  участь начальник фінансово-економічного управління ГУ ПФУ Юлія Калита, начальник управління податків і зборів Сергій Красиленко, начальник управління погашення боргу Руслан Заєць та начальник відділу аналізу та прогнозування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску Світлана Пелих.  В ході наради говорили про причини невиконання планового завдання зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ) у листопаді 2019 року та намічені шляхи виконання прогнозних показників у грудні та за 2019 рік.

Учасники наради також розглянули стан погашення заборгованості фізичних осіб, які займаються підприємницькою діяльністю, а також опрацювання наданої Пенсійним фондом інформації стосовно підприємців, які мають пільги по сплаті ЄСВ. 

Сторони досягли домовленості про взаємодію у вирішенні поставлених завдань. За підсумками наради визначені спільні заходи по забезпеченню наповнення бюджету та зменшенню заборгованості.