Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Миронівською ДПІ у січні – лютому 2024 року

опубліковано 14 березня 2024 о 10:45

Центри обслуговування платників в умовах воєнного стану надають послуги платникам податків незалежно від їхнього місця обліку.

У січні – лютому  2024 року до Центру обслуговування платників Миронівської ДПІ надійшло 955 звернень щодо надання адміністративних послуг (в т.ч. за лютий 2024 року  - 492) . Кількість оброблених та наданих адміністративних послуг фахівцями ЦОП становить 926 (в т.ч. за лютий 2024 року  - 481).

Найчастіше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього у січні - лютому 2024 року надано  356 таких послуг. 

Запитуваними також є послуги з видачі та отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми та джерела виплачених доходів та утриманих податків (199). 

У січні - лютому 2024 року зареєстровано 83 платники єдиного податку, внесено  74 зміни до відомостей, що містяться у реєстрі платників єдиного податку, надано 98 витягів з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 14 реєстраторів розрахункових операцій та 60 ПРРО,  21 книг обліку розрахункових операцій та 8 розрахункових книжок; 6 платників отримали витяги з реєстру платників податку на додану вартість, видано 3 довідки щодо підтвердження статусу податкового резидента України.

Центр обслуговування платників працює за принципом оперативного та якісного обслуговування бізнесу та громадян. 

Крім адміністративних, ЦОПами надаються консультаційні та інформаційні послуги, здійснюється приймання звітності та вхідної кореспонденції.

Інформацію з питань режиму роботи ЦОП Миронівської ДПІ, перелік та надання адміністративних послуг у Центрі обслуговування, можна отримати за телефоном (04574) 5-22-42, (04574) 5-70-55 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua

Звертаємо увагу та радимо платникам користуватися електронними сервісами від ДПС та отримувати адміністративні послуги  в онлайн-режимі. 

Щодо діяльності Головного управління ДПС у Київській області  вся інформація оприлюднюється на офіційних інформаційних ресурсах, а саме: 

Субсайт ГУ ДПС у Київській області за посиланням https://kyivobl.tax.gov.ua 

Офіційна сторінка у Facebook https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast/ 

Канал ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua 

Миронівська  ДПІ