Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки діяльності Сквирської ДПІ за основними напрямками роботи за січень - лютий 2024 року

опубліковано 14 березня 2024 о 11:01

Станом на 01 березня 2024 року в Сквирській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Київській області перебуває на обліку платників податків  - 2014, із них : 725 юридичних осіб, 1276 фізичних осіб – підприємців та 13 осіб, які провадять незалежну професійну діяльність. З початку року  зареєстровано 2 - юридичні особи та  42 - фізичні особи.

Протягом звітного періоду 2024 року до Сквирської державної податкової інспекції надійшло  600 звернень платників податків щодо надання адміністративних послуг.

Відповідно до Регламенту  діяльності ЦОП, Положення про центр обслуговування  платників Сквирської ДПІ, працівниками Сквирської ДПІ  видано 288 карток платника податків, 126 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 39 платників єдиного податку,  видано 73 витяги з реєстру платників єдиного податку, видано 6 витягів з реєстру платників податку на додану вартість, зареєстровано 6 реєстраторів розрахункових операцій, зареєстровано 11 книг обліку розрахункових операцій, зареєстрована 1 розрахункова книжка, внесення до паспорта громадянина України ( у формі книжечки) 3 відмітки про наявність права здійснювати будь – які платежі за серією та номером паспорта, видана 1 довідка підтвердження статусу податкового резидента України. 

За два місяці поточного року платниками податків подано 3556 податкової, фінансової та іншої звітності, із них засобами телекомунікаційного зв’язку - 3555 або 100%. У паперовому вигляді працівниками Центру обслуговування платників Сквирської ДПІ опрацьовано 1 звіт.

Платникам податків постійно надаються усні консультації, консультації в телефонному режимі в межах компетенції.

Сквирська ДПІ