Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Ставищенською ДПІ ГУ ДПС у Київській області за січень – лютий 2024 року

опубліковано 14 березня 2024 о 11:03

У центрі обслуговування платників Ставищенської ДПІ ГУ ДПС у Київській області  ДПІ ГУ ДПС у Київській області проводиться роз’яснювальна робота з питань наповнення дохідної частини бюджетів усіх рівнів, забезпечення надання електронних сервісних  послуг, впровадження податкових новацій та реалізації інших пріоритетних напрямків податкової політики.

Фахівцями Ставищенської ДПІ з початку 2024року розглянуто 503 звернень громадян щодо надання адміністративних послуг, надано 484 безоплатних адміністративних послуг, в тому числі в електронному вигляді 78. Зокрема, видано карток платників податків та внесення змін до реєстраційного номера облікової картки платника податків Державного реєстру фізичних осіб – платників податків 246. Також надано 94 відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; видано 74 витяги з реєстру платників єдиного податку; проведено реєстрацію (перереєстрацію) 13 реєстраторів розрахункових операцій, реєстрацію 21 книг обліку розрахункових операцій та 4 розрахункових книжок. 

З початку року суб’єктам господарювання видано 6 витяги з реєстру платників податку на додану вартість та надано 74 витяг з реєстру платників єдиного податку.

Окрім надання адміністративних послуг, працівниками ЦОП Ставищенської ДПІ платникам та громадянам надаються консультативні та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для поданої звітності в електронному вигляді та на магнітних носіях, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, окремих питань щодо кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, застосування РРО/ПРРО та користування електронними сервісами ДПС. 

Протягом звітного періоду платниками податків подано 2738 податкової, фінансової та іншої звітності, із них засобами телекомунікації 2692 або 98,32%.  

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua

Інформацію з питань режиму роботи ЦОПу Ставищенської  ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати також за телефоном модератора -  (04564) 2-22-44 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Ставищенська ДПІ