Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформацію щодо видів діяльності, не зазначених в попередньо поданій до контролюючого органу Таблиці даних платника ПДВ, можна надати шляхом подання нової Таблиці

, опубліковано 28 квітня 2020 о 08:17

Якщо вашу податкову накладну зупинено, ви маєте право подати до ДПС таблицю даних платника податку на додану вартість (далі – Таблиця) за встановленою формою. Таблиця подається в електронній формі засобами електронного зв’язку з поясненням, в якому зазначається вид діяльності, з посиланням на податкову та іншу звітність платника податку.

Ідентифікатори форм Таблиці та пояснення розміщено на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/platnikam-podatkiv-pro/informatsiyno-analitichne-za/reestr-elektronnih-form-po/

Пояснення з інформацією про діяльність платника (з можливим зазначенням відомостей про наявні орендовані або власні приміщення, виробничі потужності, земельні ділянки, найманого персоналу, залишків готової продукції, сировини) подається у вигляді прикріпленого до Таблиці додатка, код форми якого J/F13601.

Ви також можете надати інформацію щодо видів діяльності, які не зазначені в попередньо поданій до контролюючого органу Таблиці. Для цього вам необхідно подати нову Таблицю, в якій зазначаєте такі види діяльності та відповідно коди товарів згідно УКТЗЕД та коди послуг згідно з ДКПП.