Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Богуславською ДПІ протягом січня-лютого 2024 року

опубліковано 14 березня 2024 о 10:11

Одним з пріоритетних напрямків роботи Богуславської ДПІ ГУ ДПС у Київській області є створення сприятливих умов для платників податків з метою надання якісних адміністративних, консультативних, інформаційних послуг.

За січень-лютий 2024 року Богуславською ДПІ ГУ ДПС у Київській області надано 932 адміністративні послуги. Найбільшим попитом користується адміністративна послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Протягом  січня-лютого 2024 року видано 312 картки платників податків та внесення змін до реєстраційного номера облікової картки платника податків Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Видано відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків у кількості - 309 довідок.

Також найбільш вагомими є адміністративні послуги по опрацюванню документів платників єдиного податку. Так за період з 01.01.2024 по 01.03.2024 року зареєстровано 33 новостворених платників спрощеної системи оподаткування та внесено змін до відомостей, що містяться у реєстрі платників єдиного податку у 51 платників спрощеної системи оподаткування, а також видано 111 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Окрім того, за заявами громадян про отримання адміністративних послуг, Богуславською ДПІ видано:

- витяги з реєстру платника податку на додану вартість – 11.

Протягом січня-лютого 2024 року зареєстровано 19 ПРРО та 2 РРО, 19 книг обліку розрахункових операцій та 36 розрахункових книжок.

Також за період з 01.01.2024 по 01.03.2024 року  прийнято 3684 звітів.

Богуславською ДПІ постійно надаються рекомендації з питань використання електронних сервісів ДПС «Електронний кабінет платника» та «Моя податкова». Надається практична допомога щодо подання звітності в електронному вигляді через електронні сервіси та інші можливості при їх використанні.

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію з питань режиму роботи Богуславської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04561) 5-35-97.

Звертаємо увагу громадян, що отримати якісні адміністративні послуги можливо в онлайн-режимі, використовуючи сервіс «Електронний кабінет платника» та мобільний застосунок «Моя податкова».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: http://kyivobl.tax.gov.ua.

Богуславська  ДПІ