Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки діяльності за основними напрямами роботи Васильківської ДПІ

опубліковано 14 березня 2024 о 10:28

Протягом січня-лютого 2024 року послугами Центру обслуговування платників Васильківської ДПІ скористалося 2007 громадянин, яким надано 1808 адміністративних послуг.

Серед них найбільшим попитом користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. З початку року видано 638 карток.

Станом на 1 березня 2024 року на обліку у Васильківській ДПІ перебуває 11568 платників податків, з них 4281 юридичних осіб та 7287 фізичних осіб. Протягом січня-лютого кількість новостворених суб’єктів господарської діяльності збільшилась на 112 платників, з них 6- юридичні особи та 106 - фізичні особи.

Працівниками Васильківської ДПІ за місяць опрацьовано 238 заяв про застосування спрощеної системи оподаткування фізичних осіб-підприємців. Сформовано 381 витяг з реєстру платників єдиного податку-фізичних осіб-підприємців.

Крім того, опрацьовано та видано 16 довідок – підтвердження статусу податкового резидента України.

З початку 2024 року до Васильківської ДПІ подано платниками 15435 податкових звітів, в тому числі в електронному вигляді 14722 звітів, що складає 95,4 відсотка.

Окрім, адміністративних послуг в ДПІ надаються консультативні та інформаційні послуги щодо діючої системи оподаткування, адміністрування єдиного соціального внеску, нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів, користування електронними сервісами ДПС.

Також в Центрі обслуговування платники мають доступ до мережі Інтернет, що дає їм змогу формувати та передавати звітність в електронному вигляді.

Васильківська ДПІ