Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку 2024 року платники Київської області спрямували до зведеного бюджету понад 24,4 млрд грн податків, зборів та платежів

, опубліковано 06 червня 2024 о 14:34

З початку 2024 року платники Київської області спрямували до зведеного бюджету понад 24,4 млрд грн податків, зборів та платежів. Це складає темп росту у 133,5% порівняно з фактичними показниками 2023 року, що становить додаткові надходження у розмірі 6,1 млрд грн. Про це повідомила в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліана Козаченко.

Зокрема, до Державного бюджету за січень-травень сплачено 13,5 млрд грн, з яких додатково надійшло 3,3 млрд грн. Місцеві бюджети, у свою чергу, отримали майже 11 млрд грн, з яких додатково отримано 2,8 млрд грн. Також надійшло Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі 8,8 млрд грн, з яких додатково 1,6 млрд грн.

“Своєчасна сплата податків у воєнний час є актом громадянської відповідальності та патріотизму. Кожен платник податків робить свій внесок у захист держави, підтримку її економіки та відновлення”, - підкреслила Юліана Козаченко.