Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використання переваг електронного кабінету платника податків при декларування доходів громадян на зустрічі в Баришівці

, опубліковано 28 травня 2024 о 18:55

В Баришівсько-Березанській ДПІ відбулася зустріч з фізичними особами за участі начальника ДПІ Ксенії Ворони. Темою зустрічі було використання переваг електронного кабінету платника податків при декларуванні доходів громадян за 2023 рік.

Так, Валентина Юрченко повідомила, що подати декларацію про доходи для отримання податкової знижки, платники податків можуть особисто або уповноваженою на це особою, поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення, засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу.

Заповнити декларацію та надіслати її до податкової служби в електронному вигляді можна також за допомогою електронного сервісу «Декларація про майновий стан і доходи» на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті платника податків, за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua/

Електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у т. ч. для використання права на податкову знижку.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast