Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Справляння ФО плати за землю та МПЗ обговорили податківці з представниками органів місцевого самоврядування Васильківщини

, опубліковано 30 травня 2024 о 16:33

Начальник Васильківської ДПІ Олена Стасюк цими днями провела зустріч з представниками Бугаївського старостату  Васильківської ТГ Обухівської ОТГ, під час якої обговорили особливості нарахування мінімального податкового зобов’язання фізичним особам - власникам та користувачам земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь та окремі питання справляння плати за землю фізичними особами.

Під час спілкування обговорювались питання щодо термінів сплати МПЗ та плати за землю, умови надання пільг з цих податків, можливість проведення звірок платників з контролюючими органами.

У цьому ключі говорили про основні напрямки подальшої співпраці податкових органів з ОМС, зокрема в частині обліку платників та об’єктів, проведення роз’яснювальної роботи, порядку укладання та реєстрації договорів про користування земельними ділянками. 

Представникам територіальної громади звернули увагу на доцільність проведення інвентаризації сільськогосподарських угідь для забезпечення повноти обліку зазначених ділянок.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast