Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Миронівщині податківці під час зустрічі з платниками податків обговорили питання справляння МПЗ та плати за землю

, опубліковано 31 травня 2024 о 16:35

Чергова зустріч з платниками податків, яка відбулась цими днями у Миронівській ДПІ, була присвячена обчисленню та  нарахуванню мінімального податкового зобов’язання ФО  -  власникам та користувачам земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, а також окремим питанням справляння плати за землю фізичними особами.

У ході зустрічі обговорили також питання стосовно термінів сплати МПЗ і плати за землю, надання пільг громадянам з цих податків, можливості проведення звірок платників податків із контролюючими органами, звернувши увагу, що внаслідок запровадження внесених Законом України №3603 змін до Податкового кодексу України, знято обмеження у 30 днів на проведення звірок фізичних осіб по обчисленому МПЗ з контролюючими органами.

Зустріч пройшла у форматі питання – відповідь, фахівці податкового органу відповіли на поставлені платниками податків питання.

Продовжуємо активно організовувати подібні заходи з платниками для обговорення та роз’яснення норм податкового законодавства. 

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast