Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рекомендуємо платникам звітувати перед ДПС в електронному вигляді

опубліковано 25 травня 2020 о 13:16

Електронне звітування  – це найбільш зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами. Це економить час платників податків, адже відпадає необхідність відвідувати податкову інспекцію та витрачати час на поданняз вітності.  Її достатньо сформувати в електронному вигляді за допомогою спеціальних програм і передати через мережу Інтернет до податкового органу

Електронний кабінет платника податків є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Державної податкової служби України з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Безкоштовним сервісом Державної податкової служби «Електронний кабінет» можна скористатись цілодобово. Він складається із загальнодоступної відкритої частини, вхід до якої здійснюється без ідентифікації користувача, та приватної частини (особистого кабінету). За допомогою цього сервісу можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності тощо.

Вхід до «Електронного кабінету» здійснюється за адресою cabinet.tax.gov.ua   або через вебпортал ДПС (tax.gov.ua).

Макарівська ДПІ Ірпінського управління