Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями центрів обслуговування платників Броварського управління ГУ ДПС у Київській області протягом першого півріччя поточного року надано відвідувачам понад 9,2 тисячі адміністративних послуг

опубліковано 06 липня 2020 о 07:58

Так,  за червень ц.р. платникам надано 1771 адміністративну послугу, що   в 2 рази перевищує кількість наданих послуг в травні ц.р.

Зокрема, за червень 2020 року  видано 435 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, надано 233 витяги з реєстру платників єдиного податку, проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 306 суб’єктів  господарювання.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПів в червні ц.р. зареєстрували   148 книг обліку розрахункових операцій  та 98 реєстраторів розрахункових операцій. Протягом минулого місяця надано запитувачам 238 довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на податкові органи.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію  з питань режиму роботи ЦОПів Броварського управління та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04594)7-20-90.

Звертаємо увагу платників податків, що на період дії карантину при відвідуванні  Центрів обслуговування платників Броварського управління розташованих в м. Бровари та м. Славутич  необхідно дотримуватись правил рекомендованих МОЗ та надавати перевагу в отриманні послуг  в  онлайн - режимі.

Крім того, відповідно до змін внесених постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року №500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392  на   період дії карантину, змінено графік роботи Центрів  обслуговування платників.  Відповідно до якого, адміністративні послуги надаються відвідувачам щоденно з понеділка по п’ятницю з 10-00.

Обідня перерва з 12 год.00 хв. до 12 год.45 хв.

Закінчення робочого дня о 17-00, у п’ятницю о 15 год.45 хв.

Броварське управління ГУ ДПС у Київській області