Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Центром обслуговування платників Вишгородської ДПІ Вишгородського управління в серпні 2020 року

опубліковано 11 вересня 2020 о 11:29

Центром обслуговування платників Вишгородської ДПІ за серпень поточного року видано 232 довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України, отримали 70  платників.

Реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок в електронній формі здійснило 75 суб’єктів підприємницької діяльності.

Стати платником єдиного податку виявили бажання 63 суб’єкта підприємницької діяльності, 47 платників  отримали витяг з реєстру платників єдиного податку, також було здійснено  реєстрацію 32  книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб-платників податків надано 202 довідки   про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Крім того, в приміщенні ЦОПу  Вишгородської ДПІ Вишгородського управління ГУ ДПС у Київській області розміщенні інформаційні та тематичні стенди з питань застосування податкового законодавства, перелік адміністративних послуг, також працівники управління надають усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства.