Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками Фастівської ДПІ протягом минулого місяця надано відвідувачам близько 400 безоплатних адміністративних послуг

опубліковано 15 грудня 2020 о 14:26

Так, за листопад ц.р. платникам видано 131 картка платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, за відповідними запитами 29 громадянину видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Протягом минулого місяця, проведено реєстрацію платниками єдиного податку 40 суб’єктів господарювання, надано 37 витягів з реєстру платників єдиного податку, проведено реєстрацію 13 книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПу в вересні ц.р. зареєстрували 13 реєстраторів розрахункових операцій та 53 книги обліку розрахункових операцій.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію з питань режиму роботи Фастіської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04565)6-14-37.

Звертаємо увагу платників податків, що при відвідуванні Центру обслуговування платників необхідно дотримуватись правил рекомендованих МОЗ та надавати перевагу отриманню послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Фастівська  ДПІ