Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Білій Церкві відбувся другий бізнес-форум в рамках Європейського тижня підприємництва

, опубліковано 14 листопада 2019 о 13:59

У Білій Церкві відбувся черговий бізнес-форум, який проводиться в рамках Європейського тижня підприємництва за підтримки Київської обласної державної адміністрації та Обласної ради.

 Організатори розповідають, що вже другий рік поспіль Європейський Союз активно підтримує розвиток малого та середнього бізнесу в Україні, забезпечуючи дискусійний майданчик та пошук нових ідей. Долучилися до участі й податківці області. Зокрема, в.о. начальника ГУ ДПС Київщини Орест Вітик вважає такі заходи кроком назустріч підприємцям через обговорення та спільні рішення, адже представники малого та середнього бізнесу є стабільним джерелом укріплення економіки держави. 

«В рамках діалогу «Влада – бізнес» ми усвідомлюємо, що малий та середній бізнес потребує підтримки та створення умов для розвитку. Хоча б тому, що у Київській області більше половини податкових надходжень до бюджету належить саме цьому сегменту підприємницької діяльності. Зі сплачених 23,2 млрд грн до Зведеного бюджету малі та середні підприємці забезпечили майже 15 мільярдів гривень податкових надходжень», - коментує Вітик.

Нас об’єднує те, що на обидві сторони – і вас, і нас як орган виконавчої влади, – покладено обов’язок наповнювати бюджет. Тому я щиро дякую вам за відповідальність та сумлінне ставлення до своїх обов’язків щодо своєчасної сплати податків. Я підкреслю, податкова служба відкрита до діалогу та конструктивного спілкування. Наразі нашим пріоритетом є максимальне спрощення  ведення бізнесу через електронні сервіси: просте звітування, сплата податків та отримання податкових послуг»

 Як повідомляють організатори, наступний форум відбудеться вже наступного тижня у Березані, 20 листопада. Участь візьме керівництво КОДА, Київської обласної ради, Головного управління Держаної податкової служби у Київській області, керівництво міст, а також фахівців у галузі економіки і, звісно ж, самі бізнесмени.