Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось засідання Ради ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» у режимі відеоконференцзв’язку

, опубліковано 19 грудня 2019 о 15:35

18 грудня 2019,  відбулось розширене засідання Ради громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» у режимі відеоконференцзв’язку.

У студії відеоконференцзв’язку ГУ ДПС у Київській області присутніми були представники місцевого осередку асоціації ветеранів та представники ГУ ДПС у Київській області – в.о.начальника ГУ ДПС Орест Вітик, заступник начальника управління комунікацій Тетяна Шехтман, начальник відділу комунікацій з інститутами громадського суспільства та бізнес середовищем, адміністрування субсайту Людмила Гребельник

Засідання у режимі відеоконференцзв’язку відкрив Голова ДПС України Сергій Верланов, який повідомив учасників засідання про основні напрямки та етапи реформування  ДПС, що відбуваються нині. Зокрема, щодо прийняття Верховною Радою за основу законопроекту щодо створення єдиної юридичної особи для  податкової і митної служб, яким визначено механізм реалізації концепсії єдиної  юридичної особи для Державної податкової та Державної митної служб.

Очільник ДПС звернув увагу на пріоритетні вектори діяльності нової ДПС, а також коротко  інформував про позитивні досягнення у наповненні дохідної частини бюджету країни податковими платежами, схвалив та підтримав ветеранський рух податківців у регіонах, та відзначив вагомий внесок ветеранів податкової служби у вихованні нової когорти майбутніх податківців.

Зокрема, Голова ДПС звернув увагу на те, що у прийдешньому 2020 році увага ДПС буде акцентована на податкову культуру громадян, наголосивши, що метою є досягнення підвищення рівня податкової культури всього населення, не обмежуючись  категорією платників податків.

Керівник податкової служби подякував   представникам асоціації ветеранів ДПС України за плідну роботу з молоддю та підтримку ініціатив ДПС.

Учасники заходу заслухали звіт про роботу Ради ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України», обговорили можливість друкування  ювілейного видання «Історичного альманаху»  - тематичного видання, присвяченого 30-річчю створення податкової служби в Україні, підбили підсумки засідання.