Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Першочергова задача – забезпечити виконання бюджету», - Олександр Загорський

, опубліковано 13 травня 2020 о 14:48

Новий керманич податкової служби Київської області Олександр Загорський провів першу робочу нараду з начальниками районних управлінь. Говорили про  очікуваний стан виконання планових показників, можливі ризики та пошук джерел залучення коштів, які не у повній мірі використовувалися для наповнення бюджету у поточному році.

«Попри подовження карантину та певне сповільнення темпів зростання економіки,  наша першочергова задача – максимально мобілізувати надходження до бюджетів усіх рівнів та забезпечити як Державі, так і органам місцевого врядування області можливість повноцінно виконувати свої обов’язки перед громадянами», - зазначив Загорський.   

Довідково: Олександр Загорський призначений на посаду виконуючого обов’язки начальника податкової служби Київщини з 7 травня 2020 року. Минулого тижня очільника ГУ ДПС у Київській області представив заступник Голови Державної податкової служби Михайло Тітарчук. 

Усі новації у податковому законодавстві та основні вимоги застосування норм Податкового кодексу України доступні також на нашій офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast/