Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Київщина: власники та орендарі землі сплатили 513 млн грн з початку року

, опубліковано 17 червня 2020 о 13:26

З початку року власники та орендарі земельних ділянок сплатили 513 млн грн плати за землю. Як повідомив в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Олександр Загорський, юридичні особи забезпечили  448,6 млн грн. У свою чергу, фізичні особи перерахували до місцевих бюджетів 64,4 млн грн.   

Нагадаємо, плата за землю сплачуються фізичними особами за місцем розташування ділянки протягом 60 днів з дня вручення податкового повідом­лення-рішення (ППР).

Фізичні особи  можуть  сплатити податки і збори в установах банків та в  поштових відділеннях.

У разі проживання осіб у сільській (селищній) місцевості, вони можуть сплачувати податки і збори через каси сільських (селищних) рад, або рад об’єднаних територіальних громад за квитанцією про прийняття податків і зборів, форма якої встановлюється центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної фінансової політики.

Уточнити нові реквізити рахунків для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів платники податків Київщини  можуть на офіційному субсайті  ГУ ДПС у Київській області за  посиланням:    http://kyivobl.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/, а також у територіальних органах ГУ ДПС у Київській області.