Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини провели робочу зустріч з керівництвом УДФСУ

, опубліковано 03 серпня 2020 о 13:09

Минулого тижня податківці Київщини здійснили робочий візит до університету державної фіскальної служби України. У заході взяли участь заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Михайло Огерук, ректор УДФСУ Павло Пашко, в.о. проректора з адміністративно-господарської діяльності Анатолій Скринник та начальник відділу пропускного режиму та штабу цивільної оборони Крістіна Шатохіна. Мета зустрічі - ознайомлення з роботою навчального закладу, а також налагодження співпраці, зокрема, у контексті дуальної освіти.  

Павло Пашко поділився з гостями ідеями та перспективними планами для подальшого розвитку університету. «Ми не стоїмо на місці, постійно змінюємося та удосконалюємося для того, щоб студентам, співробітникам та гостям навчального закладу було комфортно та затишно. Ми постійно робимо щось цікаве та креативне, і, звісно, не збираємося зупинятися на досягнутому», – зазначив він. 

У свою чергу, Михайло Огерук підкреслив, що інтеграція студента у виробниче середовище – це, насамперед, перспектива кваліфікаційного зростання майбутнього податківця. «Я переконаний, що навчальний процес, побудований на основі дуальної системи, є найбільш ефективним, адже отримання теоретичних знань і можливість одразу застосувати теорію на практиці – це беззаперечна перевага як для студента, так і для податкової служби».