Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з аграріями відбулась на Білоцерківщині

, опубліковано 27 серпня 2020 о 13:07

Чергова зустріч податківців Київщини з представниками аграрного сектору економіки відбулась у Білоцерківському управлінні.
Захід проходив за участі Першого заступника начальника ГУ ДПС у Київській області Володимира Луговського, а також заступника начальника відділу аналітики податкових ризиків Віталія Чубаркіна.
У ході зустрічі говорили та узгоджували проблемні питання, що виникають у представників бізнесу під час реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, причини зупинення реєстрації, порядок дій платників у разі зупинення реєстрації податкової накладної, а також нюанси заповнення Таблиці даних платника та подання копій документів і пояснень стосовно підтвердження інформації, зазначеної у ПН/РК.
Крім того, учасники обговорили питання тіньової зайнятості та виплати незадекларованої зарплати, з якої не сплачені до бюджетів податки та збори. У чергове податківці нагадали суб’єктам господарювання про своєчасну та повноцінну сплату єдиного внеску, що спрямовується на реалізацію соціальних програм та гарантій населенню країни, зокрема, пенсій, лікарняних, тощо.