Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вітання з нагоди Дня підприємця

, опубліковано 04 вересня 2020 о 15:56

Шановні підприємці-платники податків!

Із року в рік у першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця – професійне свято. Попри карантинні заходи, ви продовжуєте свою діяльність, демонструєте принциповість, послідовність, рішучість та креативність, сумлінно сплачуєте податки та поповнюєте Державну скарбницю. Різні люди у різні часи досягають успіху скоріше усупереч, аніж завдяки обставинам. І дійсно, цьогорічна пандемія коронавірусу змусила багатьох пригальмувати розвиток та зменшити ділову активність, проте вам  вдалося мінімізувати її негативні наслідки, і це дає надію на краще.

Від імені податкової служби Київщини висловлюю вам подяку за ваш внесок у розбудову нашої країни, забезпечення робочими місцями мешканців області та своєчасну сплату податків. Про ваші досягнення красномовно говорять цифри: з початку року бізнес регіону забезпечив  бюджети всіх рівнів сумою сплачених податків у майже 20 мільярдів гривень.   

Тому, у переддень вашого професійного свята  бажаю добра й благополуччя вам і вашим родинам, міцного здоров’я, розвитку і зростання вашій справі та втілення у життя всіх задумів та мрій!

З повагою

в.о. начальника Олександр Загорський