Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині вітали підприємців

опубліковано 09 вересня 2020 о 15:39

Нещодавно під головуванням очільника Київської облдержадміністрації Василя Володіна відбулися урочистості з нагоди професійного свята бізнес-спільноти Київщини. Святковий захід відбувся за участі в. о. начальника ГУ ДПС у Київській області Олександра Загорського, керівника Офісу розвитку МСП при Мінекономіки Андрія Слабінського, віце-президента Торгово-промислової палати України Ростислава Коробки, Віце-президента ВГО «Український союз промисловців та підприємців» Дениса Красникова та понад 50 підприємців з усіх районів Київської області. Під час урочистостей відзначили найкращих представників малого та середнього бізнесу.

«Вважаю відповідальний бізнес тим самим фундаментом, що забезпечує економічне зростання Київщини. Моя ціль сьогодні – руйнування бар’єрів, що заважають бізнесу рости, створення клімату найбільшого сприяння та підтримки. Ми прагнемо вибудувати відносини взаємодовіри та взаємодопомоги між бізнесом та владою на принципах партнерства», – зазначив голова КОДА Василь Володін.

У свою чергу, Олександр Загорський підкреслив, що про досягнення підприємців Київщини красномовно говорять цифри: з початку року до бюджетів усіх рівнів спрямовано майже 20 мільярдів гривень. «Ми не можемо не відзначити вашу принциповість, послідовність та креативність, адже ви успішно продовжуєте свою свою діяльність, демонструєте найвищі ділові якості, і що найважливіше – сумлінно сплачуєте податки та поповнюєте державну скарбницю».

Під час відкритого спілкування учасники зустрічі обговорили проблеми, що турбують бізнес, способи взаємодії зі владою, механізми державної допомоги, що наразі можна отримати, а також перспективи розвитку підприємництва в регіоні.

За матеріалами пресслужби КОДА