Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Повідомлення про використання або про відмову від використання єдиного рахунку подається за формою J/F1307001

опубліковано 11 січня 2021 о 16:22

Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що 01 січня 2021 року в Україні запроваджено єдиний рахунок для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

З метою переходу до використання  Єдиного рахунку,     платник податків, який прийняв рішення про його застосування, надсилає повідомлення.

Використання єдиного рахунку платником податків розпочинається з дня, наступного за днем подання ним повідомлення про використання єдиного рахунку.

У разі відмови від використання єдиного рахунку таке використання припиняється, починаючи з першого числа місяця наступного календарного року.

Платник податків має право повідомити про використання або про відмову від використання єдиного рахунку один раз протягом календарного року.
Повідомлення про використання або про відмову від використання єдиного рахунку подається платником податків за формою J/F1307001 в електронній формі через Електронний кабінет у порядку, встановленому ст. 42 прим. 1 ПКУ.

На офіційному вебпорталі ДПС у рубриці Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр форм електронних документів (перелік сервісних запитів)   оприлюднено електронну форму такого повідомлення.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням  www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 
https://t.me/infoTAXbot

Підписатись на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua