Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації у застосуванні РРО платниками єдиного податку другої-четвертої груп на тематичному семінарі

, опубліковано 17 лютого 2021 о 16:07

Сьогодні для платників єдиного податку другої-четвертої груп Васильківщини відбувся черговий тематичний семінар щодо новацій податкового законодавства у сфері застосування РРО, декларування громадянами доходів та легалізації заробітної плати.

Участь у заході взяв керівний склад та фахівці Головного управління Державної податкової служби у Київській області, Головного управління Пенсійного фонду у Київській області.

Зокрема, у ході роботи  податківці зосередили увагу платників на перспективах у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій та термінах їх обов’язкового використання. Зупинилися також і на актуальних питаннях декларування доходів, отриманих протягом 2020 року, термінах та способах подання декларації про майновий стан і доходи до територіальних контролюючих органів та порядку отримання податкової знижки.

Представник ГУ Пенсійного фонду України у Київській області Наталія Кізілова наголосила на основних негативних аспектах використання незадекларованої найманої праці та виплати заробітної плати в «конверті».