Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині податківці припинили незаконну торгівлю паливно-мастильними матеріалами

, опубліковано 17 березня 2021 о 12:28

Днями фахівці управління податкового аудиту ГУ ДПС у Київській області спільно з співробітниками ГУ ДФС у Київській області припинили незаконну торгівлю паливно-мастильними матеріалами на території пристоличного регіону. Зокрема, суб’єкт господарювання організував незаконну діяльність АЗС та здійснював реалізацію підакцизних товарів (бензину, дизельного палива та скрапленого газу) без ліцензії на право роздрібної торгівлі паливно- мастильними матеріалами, чим порушено вимоги Закону України №481/95 ВР від 19.12.1995 року.

У результаті вжитих заходів протиправну діяльність припинено, а з незаконного обігу вилучено паливно-мастильні матеріали та демонтовано обладнання для зберігання та реалізації ПММ. Орієнтовна вартість вилучених ТМЦ становить  293 тис. гривень.

Суб’єкта господарювання буде притягнуто до відповідальності у вигляді накладення штрафних/фінансових санкцій на суму 637 тис. гривень та складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 164 КуАП «Порушення порядку провадження господарської діяльності».