Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Між Головним управлінням ДПС у Київській області та Управлінням Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію

, опубліковано 26 березня 2021 о 14:10

Між Головним управлінням ДПС у Київській області та Управлінням Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області 26 березня 2021 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію.

Меморандум підписали начальник Головного управління ДПС у Київській області Олена Виноградова та начальник Управлінням Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області Володимир Мухін.Також у зустрічі взяв участь заступник керівника ГУ ДПС у Київській області Михайло Огерук.

З метою втілення положень Меморандуму, сторони домовились про інформаційну та практичну реалізацію спільних дій задля недопущення порушень природоохоронного та податкового законодавства.

Також обопільна співпраця передбачає обмін інформацією, у межах визначених законодавством, стосовно наявності чи відсутності заборгованості зі сплати податкових зобов’язань з боку користувачів водних біоресурсів, справляння суб’єктами господарювання, яким надано водні об’єкти на умовах оренди, плати за використання на умовах, оренди водного об’єкта, частини рибогосподарського водного об’єкта або рибогосподарської технологічної водойми.

Очільники ГУ ДПС у Київській області та Управління Держрибагентства у м. Києві та Київській області дійшли згоди й щодо забезпечення проведення спільних заходів, зокрема й у формі рейдів, участі у перевірках суб’єктів господарювання сфери рибного господарства та рибної промисловості тощо.

У ході зустрічі керівник податкової служби пристоличного регіону Олена Виноградова зазначила, що скоординована робота державних органів безперечно сприятиме не лише вихованню у громадян, суб’єктів господарювання почуття відповідальності, а й допоможе детінізувати доходи і відносини у царині виробництва та використання водних біоресурсів, мінімізувати кількість порушень вимог законодавства у цій галузі, а також недобросовісних практик на ринку, які призводять до порушень положень податкового законодавства.