Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці податкової служби Київщини провели онлайн лекцію для студентів Білоцерківського аграрного університету

, опубліковано 30 березня 2021 о 17:00

Податківці Київщини продовжують курс дистанційних просвітницьких лекцій для платників податків області. Сьогодні, 30 березня 2021 року фахівець відділу роботи з ризиками, моніторингу операцій та ризиків  управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Київській області Тетяна Бровко ознайомила  студентів ІІІ курсу Білоцерківського аграрного університету з порядком зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних(ЄРПН).

Лекція в режимі онлайн відбулася для студентів, які пов’язують своє майбутнє з економікою підприємств та оволодівають спеціальністю облік та фінанси. Говорили про механізм зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН, про організаційні та процедурні засади діяльності комісій  з питань зупинення  реєстрації ПН/РК в Реєстрі, про права та обов’язки  членів цих комісій.

Багато запитань було про роботу автоматизованого моніторингу  відповідності податкових накладних критеріям оцінки ступеня ризиків, про ризики порушення норм податкового законодавства та об’єктивні ознаки, що можуть  вказувати на неможливість здійснення операцій з постачання товарів/послуг, зазначених у податкових накладних.