Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини провели онлайн лекцію для студентів коледжу

, опубліковано 14 квітня 2021 о 13:09

Вже стало доброю традицією податківців Київщини проводити просвітницькі лекції для молоді з податкової тематики. Днями для студентів економічного відділення ВСП «Технолого-економічного фахового коледжу Білоцерківського національного аграрного університету» була проведена відео-конференція на тему: «Кампанія декларування доходів. Порядок отримання податкової знижки».

На початку лекції заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Валерія Буділовська зосередила увагу молоді на основних видах витрат, які надають право на отримання податкової знижки. Окреслили вимоги до порядку заповнення декларації про майнових стан і доходи та комплекту документів, які надаються для підтвердження витрат за навчання.

В доповнення до виступу, заступник начальника Білоцерківської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Любов Щілінська ознайомила слухачів із основними видами доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню та електронними сервісами, які використовуються для подання декларації про майновий стан і доходи.