Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як отримати електронні довірчі послуги Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг

, опубліковано 27 квітня 2021 о 13:41

Головне управління ДПС у Київській області  повідомляє, що під час здійснення на території України заходів, скерованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, для отримання у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (далі - Надавач) електронних довірчих послуг (далі - ЕДП) необхідно:
1. Здійснити попередній запис до відповідного відокремленого пункту реєстрації, режим роботи якого та засоби зв’язку опубліковані на офіційному інформаційному ресурсі Надавача у розділі «Контакти» (https://acskidd.gov.ua/contacts).
Попередній запис здійснюється протягом дня на наступний робочий день (рекомендований час попереднього запису з 8год.15хв. до 9год.00хв.);
2. Підготувати необхідний перелік реєстраційних документів для отримання ЕДП, з яким можливо ознайомитись у розділі «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО» офіційного інформаційного ресурсу Надавача (https://acskidd.gov.ua/etrusted-services), обравши відповідну категорію;
3. Прийти у відповідний відокремлений пункт реєстрації на визначений під час запису час  з оригіналами документів для ідентифікації користувача та передачі необхідних для реєстрації документів.

Звертаємо увагу, що відокремлений пункт реєстрації не надає послуги з копіювання, друку та заповнення реєстраційних карток, бланків та інших документів, а також не здійснює продаж або безоплатне надання захищених носіїв особистих ключів)

 При цьому надання ЕДП здійснюватиметься лише за наявності у клієнтів засобів захисту від респіраторних захворювань.