Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформація про реквізити бюджетних рахунків

, опубліковано 19 травня 2021 о 16:46

Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що інформація про реквізити рахунків, відкритих в органах Державної казначейської служби України в розрізі адміністративно-територіальних одиниць України, оприлюднена на офіційному вебпорталі ДПС в рубриці Головна/Бюджетні рахунки (https://tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/) та рубриці Головна/Законодавство/Єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/ediniy-vnesok-na-zagalnoobovyazkove-/).
Поряд з цим платники податків в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету мають доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату.
Крім того, реквізити рахунків для сплати до бюджету податків, зборів, інших платежів розміщені на головній сторінці вебпорталу Державної казначейської служби України (https://www.treasury.gov.ua) в «Пошук реквізитів доходних рахунків».

Платники податків Київщини         реквізити рахунків для сплати бюджетних платежів та єдиного соціального внеску можуть дізнатися на офіційному субсайті ГУ ДПС у Київській області за посиланням (https://kyivobl.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/) та в центрах обслуговування платників  територіальних органів ГУ ДПС у Київській області.