Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини провели зустріч з головами територіальних громад Бориспільщини

опубліковано 03 червня 2021 о 15:00

Головне управління ДПС у Київській області продовжує діалог з органами державної влади та місцевого самоврядування Київщини.

Цього разу питання резервів наповнення місцевих бюджетів 03.06.2021 обговорено з представниками органів державної влади та керівниками територіальних громад Бориспільського району.

Участь у заході взяли в. о. голови Бориспільської районної державної адміністрації Руслан Дяченко, керівники територіальних громад Бориспільського району, начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов, представники правоохоронних органів тощо.

Виконуючий обов’язки заступника начальника ГУ ДПС у Київській області Денис Гергі зосередив увагу присутніх на тому, що  місцеві податки і збори є важливим джерелом наповнення місцевих скарбниць та дають змогу упевненіше розвиватися громадам, а їхнім жителям – забезпечувати комфортні умови. «Вчасно і у повному обсязі сплачені податки дають змогу якісно відновити вже існуючі або збудувати нові дитсадки, школи, лікарні, розвивати місцеву інфраструктуру. Саме тому кожен з керівників органів місцевої влади та й самі мешканці Бориспільського району мають чітко це усвідомлювати та відповідально ставитись до сплати визначених законодавством податків і зборів. У свою чергу, ГУ ДПС у Київській області звичайно ж готове до співпраці та забезпечення підтримки при вирішенні завдань податкової сфери», - підкреслив Гергі.