Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини провели зустріч з ТВ ВГО «Асоціація платників податків України»

, опубліковано 06 серпня 2021 о 13:15

У Головному управлінні ДПС у Київській області відбулась чергова зустріч податківців із представниками платників податків, а саме з членами Ради Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» на чолі з головою територіального відділення у Київській області Романом Косинським.

На заході обговорено актуальні питання співпраці громадськості та податкової служби, зокрема, й щорічного Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків», започаткованого Асоціацією платників податків України.

У своєму коментарі Олена Виноградова підкреслила, що цей напрям роботи є надзвичайно важливим на шляху до консолідації зусиль з метою створення сприятливих умов розвитку підприємництва, посилення авторитету платників податків та максимального залучення українського бізнесу до сумлінної сплати податків.

Крім того, очільник податкової служби Київщини звернула увагу на новації податкового законодавства, що набрали законної сили, зокрема й на отриманому в липні цього року права фізичних осіб на добровільне одноразове декларування активів.

У свою чергу, Роман Косинський зазначив, що співпраця з податковою службою сприяє розвитку доброчесних відкритих відносин з підприємницьким середовищем та покращенню бізнес клімату на території Київщини.